greek wpa finder

Κάποτε, τα routers έρχονταν ξεκλείδωτα στους χρήστες και χρειαζόταν κάποιος ειδικός να αναλάβει να συνδεθεί στη σελίδα του router και να ορίσει έναν κωδικό πρόσβασης για να μη συνδέονται ξένοι χρήστες ασύρματα στο δίκτυο.
Σήμερα, όλα είναι πιο εύκολα, αφού οι συσκευές έρχονται με τον κωδικό πρόσβασης για ασύρματη σύνδεση να είναι ενεργοποιημένος και να αναγράφεται επάνω στη συσκευή.
Κατά πόσο, όμως, ο έτοιμος κωδικός αυτός κρατά τους ξένους μακρυά από το δίκτυο μας;

greek wpa finder

Όπως αναφέρει ο δημιουργός της εφαρμογής, Thanos Fisherman, η «εφαρμογή πραγματοποιεί ανάκτηση εργοστασιακών κωδικών από συγκεκριμένες μάρκες router και σας βοηθάει να δοκιμάσετε την ασφάλεια του δικού σας δικτύου».
Με πιο απλά λόγια, το Greek WPA Finder μπορεί και σπάει/ξεκλειδώνει εργοστασιακούς κωδικούς WiFi, αυτούς δηλαδή οι οποίοι έρχονται μαζί με το router και αναγράφονται συνήθως κάπου πάνω στη συσκευή για να τους βλέπουν οι ιδιοκτήτες τους.
Η Android εφαρμογή μπορεί να έχει δημιουργηθεί με σκοπό να κινητοποιήσει τους ιδιοκτήτες WiFi δικτύων να αλλάξουν τον εργοστασιακό κωδικό πρόσβασης σε αυτά για να είναι περισσότερο ασφαλείς, όμως πολλοί το χρησιμοποιούν για να βρίσκουν δωρεάν ίντερνετ οπουδήποτε.
Αν λοιπόν κι εσείς δεν έχετε αλλάξει ποτέ τον κωδικό WiFi πρόσβασης στο router σας, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σας κλέβουν ίντερνετ οι γείτονες.

Πώς ξεκλειδώνω/σπάω κωδικούς σε Android μέσω του Greek WPA Finder;

Πρώτα απ’όλα, κατεβάστε δωρεάν και εγκαταστήστε την εφαρμογή μέσω του Google Play. Θα χρειαστεί να έχετε Android έκδοση 2.3 και άνω.
Κατά το άνοιγμα της εφαρμογής, ενεργοποιείται αυτόματα το WiFi στην Android συσκευή σας και γίνεται σκανάρισμα όλων των WiFi δικτύων στην περιοχή που βρίσκεστε.
Στη συνέχεια, η εφαρμογή κατατάσσει τα WiFi δίκτυα σε 3 κατηγορίες:
? Πιθανώς ευάλωτα: Είναι εκείνα τα οποία είναι πιο πιθανό να χακάρετε, αν φυσικά ο εργοστασιακός κωδικός του router δεν έχει αλλαχθεί.
? Πιθανώς ασφαλή: Είναι εκείνα τα οποία σε σπάνιες περιπτώσεις θα χακάρετε, μιας και τα περισσότερα έχουν αλλάξει τον εργοστασιακό κωδικό του router.
? Δεν υποστηρίζονται: Είναι εκείνα τα οποία η εφαρμογή δε μπορεί να χακάρει γιατί δεν υποστηρίζονται οι router συσκευές αυτών ή γιατί οι ιδιοκτήτες τους έχουν αλλάξει τον εργοστασιακό κωδικό πρόσβασης.

Πώς ξεκλειδώνω/σπάω κωδικούς σε Android μέσω του Greek WPA Finder;

1. Κάτω από την κατηγορία «Πιθανώς ευάλωτα», πατήστε πάνω σε κάποιο δίκτυο WiFi. Να επιλέγετε πρώτα αυτά με το καλύτερο δυνατό σήμα.
2. Στη νέα οθόνη με τις πληροφορίες του δικτύου, πατήστε την επιλογή «ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ».
Αν σας εμφανιστεί το μήνυμα «Απέτυχε! Αδύναμο σήμα. Δοκιμάστε ξανά με την παρακάτω διαδικασία.
1. Ενώ βρίσκεστε στη σελίδα με τις πληροφορίες του δικτύου, κρατήστε στη μνήμη σας την ονομασία του. Οι 3-4 τελευταίοι χαρακτήρες αρκούν.
2. Πατήστε πάνω στο κλειδί το οποίο θα σας έχει εμφανιστεί. Με τον τρόπο αυτό θα γίνει αντιγραφή του. Υπάρχει περίπτωση να υπάρχουν πάνω από ένα κλειδιά. Δοκιμάστε κάθε φορά και από ένα.
3. Θα μεταφερθείτε αυτόματα στην οθόνη με την αναζήτηση δικτύων WiFi του Android. Βρείτε το δίκτυο με την ονομασία που είδατε στο 1ο βήμα και πατήστε πάνω του.
4. Στο πλαίσιο που θα εμφανιστεί, στο πεδίο «ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ» πατήστε συνεχόμενα το δάχτυλο στην οθόνη σας και κάντε επικόλληση του κωδικού πρόσβασης που αντιγράψατε στο 2ο βήμα.
5. Τέλος, πατήστε «Σύνδεση».
Αν όλα πάνε καλά και είστε τυχεροί, τότε θα συνδεθείτε στο συγκεκριμένο WiFi δίκτυο και θα έχετε δωρεάν ίντερνετ.
Η Εφαρμογή είναι προσβάσιμη με τον αναγνώστη οθόνης Talkback.
Κατεβάστε το greek wpa finder για λειτουργικό Android από τον παρακάτω σύνδεσμο.
Μετάβαση στο google play

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Demy Assistant

Αναγνώστης sms

Οδηγός επίλυσης προβλημάτων προσβασιμότητας για χρήστες του αναγνώστη οθόνης talkback